Vask, rens og reparasjon av båtkalesjer o.a

Vik ASVO A/S er ei VTA-bedrift (Varig Tilrettelagt Arbeid) i Vik som mellom anna driv med vaskeriverksemd. Her vaskar me det meste, og i 2013 gjorde me ei oppgradering og utviding, og vil med dette informere om eit nytt tilbod:

Me har investert i maskiner til å vaske og impregnere bl.a båtkalesjer, fortelt, jakt– og fritidsklær. Dersom kalesjer og telt treng reperasjonar som bytte av glass, glidelås, maljer knappar mm, er vår nabobedrift i Balestrand Industrier utrusta til den jobben.

Prisantydning på vask og impregnering av båtkalesje vil vere ca. 1500-2000 inkl. mva. Eventuelle reperasjonar vert fakturert frå Balestrand Industrier.

Dersom det er 3 stykker eller fleire, kan me hent og levere fraktfritt.

Ta gjerne kontakt for meir informasjon

Mvh
Vik ASVO A/S v/ Tone
Tlf: 576 95762
e-post: post@vikasvo.no

Dette innlegget vart posta under Medlemsinformasjon. Bokmerk permalenkja.